Om oss


Vår idé är att våra kunder ska erbjudas ett renoveringssystem för kök med produkter av hög kvalitet och till ett pris som få kan mäta sig med.
Svensktillverkade produkter och material av tysk kvalitet.
Boon-line AB:s renoveringssystem innebär, behåll dina gamla skåp, eller komplettera med något enstaka nytt skåp, måttanpassade köksluckor i klassiska trämönster eller i de senaste färginslagen, nya fräscha bänkskivor och handtag, moderna funktioner och förvaringslösningar. Ersätt hyllplanen i de gamla bänkskåpen med nya måttanpassade lådinsatser.
Finns behov för ett helt nytt kök löser vi även det.
Företaget grundar sig på 30 års erfarenhet av svenska företag inom inredningsbranschen. Vi har ett nätverk med leverantörer som innehar en effektiv produktion med datoriserad maskinpark som möjliggör flexibla lösningar. De flesta av dessa är ISO-certifierade.
Vårt kökssystem har använts i många år inom fastighetsbranschen och har vidareutvecklats till ett system som nu också vänder sig till konsumentsidan med en modernare touch och kostnadseffektiv köksförnyelse. Hållbarheten är upp till 30 år enligt Tyréns AB.
Boon-line – Din genväg till framtiden

© Copyright boon-line - Skapad av Swerix web & design boon-line